Rotary Franeker haalt 12.000 euro op voor Stichting Opkikker *foto’s*

Rotary club Franeker heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor Stichting Opkikker. Zo zijn er ‘opkikkers’ in de vorm van zakjes soep verkocht bij Albert Heijn in Franeker, heeft het draaiend rad tijdens de AD met een prachtige verloting vele rondjes gemaakt en is de opbrengst van de jaarlijkse wijnproefavond gedoneerd aan de stichting.

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Om deze Opkikkerdagen te kunnen organiseren is Stichting Opkikker afhankelijk van giften, donaties en de opbrengst van acties. Ondersteund door vele vrijwilligers en een samenwerkingsverband met 80 ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker naar verwachting meer dan 2000 gezinnen jaarlijks ‘Opkikkeren’.

Stichting Opkikker kwam in het nieuws door Janneke Kootstra, die met haar familie in Franeker woont. Vanwege haar ernstig zieke zusje Marthina kreeg het hele gezin een opkikkerdag aangeboden. Dit was een dag om nooit meer te vergeten. Inmiddels is Janneke, door haar persoonlijke inzet, officieel benoemd als Opkikker Ambassadeur.

Op donderdag 23 februari is de cheque van twaalfduizend euro officieel overhandigd aan Janneke Kootstra en Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker.

Op de foto Anja Kootstra (moeder van Janneke), Johan van Tuinen voorzitter Community Service, Janneke Kootstra, Ruud Sliphorst, en Wessel Veenstra plaatsvervangend voorzitter van Rotary Club Franeker.

Hierbij nog een foto-impressie van de uitreiking:

error: Bericht Beveiligd!