SamenLoop voor Hoop Franeker verwelkomt eregasten

Heb je kanker? Had je kanker? Door de bril van De SamenLoop van Hoop ben je dan een survivor en verwelkomen wij je graag als eregast bij ons evenement van Beleven, Meeleven en Doorleven.Heb je je nog niet opgegeven? Zet al je ‘ja maars’ en je bescheidenheid op zij en laat je vrijdag en/of zaterdag 26 en 27 juni heerlijk verwennen. Hoe meer eregasten, hoe meer vreugd.

Als eregast ben je tijdens de SamenLoop voor Hoop vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Wil je meewandelen met een team? Prima. Wil je tussendoor naar huis? Helemaal oké. Maar je bent ook welkom in de speciale survivortent, de verwentent voor onze eregasten. Er wordt daar van alles gepresenteerd en gedaan. Voor eregasten is deelname gratis. Het programma is nog niet helemaal rond, maar we lichten nu alvast een tipje van de sluier op.

Het programma omvat onder andere:
* workshop Salsa * YinYoga * beautybehandelingen * optreden Solid, Sh’Bam / Combat * workshop trommelen op oliedrums. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Zo mag je na de openingsronde aanschuiven voor een luxe diner. Ook de rest van het etmaal is er genoeg te nuttigen.

We verwelkomen je verder graag als eregast bij de absolute hoogtepunten van de SamenLoop voor Hoop.

Startceremonie
We starten met een ronde voor survivors. Dit is één keer wandelen rondom het voetbalveld. Deze ronde symboliseert de moed van survivors en hun naasten. De ervaring leert dat dit een emotioneel moment kan zijn. Neem daarom gerust iemand mee die jou een steuntje in de rug geeft. Letterlijk en figuurlijk. Na de opening staan er voor jou als eregast een welkomstdrankje en een diner klaar.

Kaarsenceremonie
Een ander, indrukwekkend moment is de kaarsenceremonie. Deze start op vrijdagavond, 23.00 uur. Hét moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die aan kanker zijn overleden. De mensen om wie de SamenLoop voor Hoop draait.

Slotceremonie
Zaterdagmiddag om 16.00 uur is de slotronde, die je samen loopt met alle deelnemers. De ontlading na een bewogen etmaal.

Opgeven / Vragen
Heb je kanker, had je kanker? Geef je dan op als eregast. We organiseren deze SamenLoop voor Hoop, speciaal voor jou! Opgeven doe je via samenloopvoorhoop.nl/franeker (menu survivors). Heb je nog vragen? Aarzel niet, neem contact met ons op via survivors.slvhfraneker@kpnmail.nl. Er volgt nog een informatieavond, speciaal voor survivors. De datum maken we nog bekend.

Graag tot ziens,
Commissie Survivors

error: Bericht Beveiligd!