SC Cambuur – Sparta Rotterdam in Franeker

In navolging van het grote succes van afgelopen seizoen, is Franeker dit jaar weer als speelstad opgenomen in het oefenprogramma van SC Cambuur. Op vrijdag 21 juli speelt SC Cambuur een oefenwedstrijd tegen Eredivisionist Sparta Rotterdam. Het oefenduel vindt plaats op het sportpark van Sportclub Franeker aan de Hertog van Saksenlaan. Aanvang is 18.00 uur.

De gasten uit Rotterdam bivakkeren in die periode voor een trainingskamp in Friesland. In aanloop naar de oefenwedstrijd zal de ploeg van Alex Pastoor in het kaatsmekka van Nederland onderworpen worden aan een kaats clinic.

Afgelopen seizoen was Telstar de tegenstander van Cambuur in Franeker. De organisatie oogstte daarbij vele lof. Met name de conditie van het veld heeft indruk gemaakt, met als resultaat dat diverse clubs uit de Eredivisie in Franeker wilde komen oefenen tegen Cambuur.
De wedstrijden in Franeker kenmerken zich door het altijd in grote getale aanwezige publiek en de organisatie rondom de wedstrijd. Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het veld om het weer in een uitstekende conditie te krijgen.

SC Cambuur slaagde er afgelopen seizoen niet in om te promoveren naar de Eredivisie, hoewel de ploeg overtuigend de nacompetitie wist te behalen kon het daarin de favoriete rol niet waar maken. Sc Cambuur gaat het nieuwe seizoen weer in als een van de favorieten voor een promotieplek. De oefenwedstrijd in Franeker is een mooie gelegenheid voor alle voetballiefhebbers en Cambuursupporters om te zien hoe het team van de nieuwe hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen er voor staat.

error: Bericht Beveiligd!