SC Franeker zoekt enthousiaste meiden die willen voetballen

Wie is nou niet fan van Vivianne Miedema, Anouk Hoogendijk of Loes Geurts? Al deze voetbalsters zijn net als vele andere meiden begonnen met voetballen omdat het hen leuk leek. In de afgelopen jaren is het vrouwen / meidenvoetbal binnen SC Franeker enorm toegenomen. Enthousiasme , plezier , sportiviteit en opbloeiende vriendschappen waren redenen om zich aan te sluiten bij onze meidenafdeling.

Onder leiding van enthousiaste trainers wordt er gewerkt aan een goed teamgevoel met daarbij een verbetering van het spelniveau. Plezier in het spel staat voorop maar hoe mooi is het dan wel niet om daarnaast te presteren en wie weet kampioen te worden!

Ben jij geboren in het jaar 2004 tot en met 2006 en spreekt jou bovenstaande aan , en lijkt het jou ook zo leuk om net als je vriendinnen of bekenden op voetbal te gaan? Dat komt goed uit want wij zijn opzoek naar jou !!.

Ga naar www.scfraneker.nl en vind het aanmeldformulier onder het kopje ‘de vereniging ‘ en klik vervolgens op ‘contributie en lidmaatschap ‘.  Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben dat is mogelijk. Neem contact op via coordinatorvrouwenmeisjes@hotmail.com

Wij hopen jou binnenkort te mogen begroeten binnen onze meidenafdeling van SC Franeker.

voetbal