Scouting Andromeda zoekt begeleiding (m/v)  

Iedere zaterdagochtend komen Scouts bij elkaar in hun clubhuis voor leuke en spannende activiteiten. Elke week zijn ze bezig met creatieve thema’s, aangepast aan de leeftijdgroep, zoals speur- en trektochten door de omgeving, primitief kamperen en eten koken op houtvuur, toneelspelen, muziek maken, sporten, spelen met een thema enz.

De Andromedagroep draait op vrijwilligers.

Andromeda is op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden van jongeren in de leeftijdgroep van 7 t/m 11 jaar en/of 12 t/m 15 jaar

en 15-18 jaar, met het bedenken van spelletjes, de voorbereidingen voor de opkomsten op zaterdagmorgen en kampen (3 x per jaar).

De vrijwilliger draait mee in het leidinggevende overleg.

Het gaat om ± 6 uur in de week (zaterdagmorgen van 9 – 12 uur en eventueel door de week 1 avond vergaderen of voorbereiden van opkomsten en kampen).

De vrijwilliger moet goed om kunnen gaan met kinderen (leidinggeven) en kunnen samenwerken in een team, scoutingervaring is niet verplicht. (deze vacature is geschikt als stageplek, (PABO of Zorg en Welzijn). Na een proefperiode van ongeveer 3 maanden kan men na wederzijds goedvinden de basis en kamptraining volgen. (word vergoed). De vrijwilliger is WA verzekerd, reiskosten worden vergoed. Andromeda vraagt vrijwilligers naar een Bewijs van Goed Gedrag, kosten hiervan worden vergoed.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800. Mail: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

foto: Archief FranekerActueel.nl