Seerdensportprijzen Partij voor welpen Jongens

Op zondag 25 juni waren de welpen jongens te gast bij kaatsvereniging Jan Bogtstra, voor de traditionele SeerdenSportprijzen partij. Er werd voor het eerst gekaatst in een A- en B-klasse. Onder de bezielende leiding van Peter de Groot en Marco Druif.
Na een mooie strijd werd de 3e rondewedstrijd een echte finale tussen de parturen van Jorrit Palma en Jelte de Jong tegen Jesse Greidanus en Daan Kooistra. Was het initiatief lange tijs in handen van Jesse en Daan, het waren uiteindelijk Jorrit en Jelte die met de krans en de grootste beker het Sjukelân verlieten door met 5-4 en 6-4 te winnen.
In de B-klasse werd er ook mooi maar fair gestreden om de mooie bekers.
In de verliezersronde wonnen Edwin Arej Yske en Eelco Meijer de finale van Johan Gaastra en Dennis Bida.
In de winnaarsronde was de verdiende 3e prijs voor Luuk Meijer en Lieuwe van der Kampdie tegen Stef van Steen en Karst Hoekstra tekort kwam voor een plaats in de finale.
Stef en Karst namen het in de finale op tegen Jort de Kroon en Sjoerd van der Schaar. De laatsten leken er niet aan tepas te komen, maar door prima opslag werk van Sjoerd werden de bakens verzet en kwamen ze toch in de kransen terecht door met 5-4 6-2 te winnen.

A-Klasse:
1e Prijs Jorrit Palma Tzum, Jelte de Jong Menaam
2e Prijs Jesse Greidanus Winsum, Daan Kooistra Raerd

B-Klasse:
1e Prijs Jort de Kroon Dronrijp, Sjoerd van der Schaar Oudebildtzijl
2e Prijs Stef van Steen Grou, Karst Hoekstra Blije
3e Prijs Luuk Meijer Wommels, Lieuwe van der Kamp Nijland
1e Prijs Verl.ronde Edwin Arjen Yska Bolsward, Eelco Meijer Hallum
2e Prijs Verl.ronde Johan Gaastra Kubaard, Dennis Bida Dronrijp