Simmerwille 2016 zoekt uw hulp!

Vanuit de Skûle Welzijn zijn de voorbereidingen voor een vijfde jaargang Simmerwille al weer in volle gang. Simmerwille is een activiteitenweek, die in de eerste week van de zomervakantie, wordt georganiseerd voor de kinderen van het basisonderwijs uit heel Franekeradeel.

Dit kan niet zonder de hulp en ideeën van ouders, stagiaires en vrijwilligers en “oud” deelnemers.

Lijkt het je leuk om (weer) te helpen bij de organisatie van nieuwe, actieve workshops en begeleiden van kinderen, dan nodigen we je harte uit om maandagavond 14 maart om 19.30 langs te komen bij de eerste vrijwilligersbijeenkomst. Deze wordt gehouden in de Skûle aan de Godsacker 35. Als je deze keer niet kan, geen punt. Volgende keer beter, dan wordt je na je aanmelding uitgenodigd voor de volgende keer.

Vragen? Je kan ons mailen en bellen. Maandag t/m donderdag is de Skûle telefonisch bereikbaar op 0517 – 393750 van 9.00 tot 16.00, vrijdag tot 12.00. Mailen kan naar info@deskule.nl (Stagiaires kunnen vragen naar Erik Pranger). Ook via onze Facebookpagina Simmerwille houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen.

error: Bericht Beveiligd!