Roy van der Veen op de hoes van zijn eerste single

Single presentatie Zanger/entertainer Roy van der Veen

Na jaren niet meer te hebben gezongen kwam daar in februari 2021 toch weer verandering in, Er zat een feest aan te komen: “Mijn moeder en haar man gingen richting het 12,5 jarig jubileum en dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan” Aldus Zanger Roy van der Veen. Samen met zijn broertje en zusje gingen ze in gesprek, want wat moesten ze nu doen? Ze kwamen tot de conclusie dat er een groot feest moest komen! Er werd een team gevormd van meerdere mensen, die zorg zouden dragen voor de organisatie.

Na vele avonden van overleg begon het feest vorm te krijgen met wat zij voor ogen hadden. Roy en zijn zusje besloten op het feest te gaan zingen, maar zingen zonder enig materiaal kon dat natuurlijk niet. Er werd hulp ingeroepen van Albert Zijlstra (zijlstrasound) de buurman van Roy, niemand die er meer verstand van zou hebben als Albert want vanuit zijn werk met beeld en geluid was dit de aangewezen persoon. Albert wilde graag meewerken. Zo gezegd, zo gedaan! Elke week werd er gerepeteerd en het liep steeds beter en een repertoire werd opgebouwd.

Het feest:

Eindelijk was het dan zover, de dag van het feest en dat werd een groot succes. Zo hadden Roy en zusje er enorm veel plezier in en de complimenten waren positief en lovend! De start? Na het feest kwamen Albert en Roy weer bij elkaar om nog even na te praten over de geweldige geslaagde avond en snel was er de vraag: En nu? Wat gaan we doen?

Ze waren het snel eens: We gaan door en daar is het avontuur definitief begonnen….

Eerste Single

En het succes gaat door, want op 6 januari 2023 brengt Roy dan eindelijk zijn eerste single uit “ik zeg d’r uit”

Waar:

  • 6 januari 2023
  • In het wapen van Barradeel te Tzummarum.
  • Half 9
  • Toegang gratis!
  • Gastartiesten: Roel en Marty, Akkelien en Edwin Hooft

De geheel nieuwe stap van Roy van der Veen werd begeleid door Roel & Marty en daar is hij ze erg dankbaar voor. Dit geldt ook voor Roy Otters van Anro Productie, hier is de single opgenomen.

Informatie en Boekingen:

Www.royvanderveen.com 

Info@royvanderveen.com 

06-11536501 

error: Bericht Beveiligd!