Sjaerdema-Liauckemaruiters zoekt vrijwilligers

Franeker – De landelijke rijvereniging de Sjaerdema-Liauckemaruiters bestaat sinds 1949 en is gevestigd op het terrein Klein Lankum aan de Harlingerweg in Franeker. Naast circa 30 dressuur, spring en menwedstrijden, wordt er ook maandelijks een oefenparcours springen georganiseerd. Bij alle activiteiten van S-Lruiters zijn vrijwilligers actief. Op dit moment zoeken zij nieuwe vrijwilligers(m/v), die op zaterdag 18 december willen assisteren tijdens de Christmas Games.
Er word gezocht naar ringmeesters; zij zorgen a.d.h.v. opgavelijsten voor een goede doorstroom van inrijden en starten van de wedstrijd.
Daarnaast worden vrijwilligers gezocht bij het onderdeel springen; zij zorgen voor een goede doorstroom van niveaus en helpen met op- en afbouwen van de hindernissen, ook tijdens de wedstrijden wanneer deze sneuvelen.
Opgeven kan voor de ochtend en/of de middag.
Hij/zij heeft een positieve instelling en is niet bang voor paarden.
Vrijwilligers krijgen die dag een vergoeding in de vorm van consumptiebonnen. Van te voren is er een kennismakingsbijeenkomst om alles door te nemen.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skule Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl