Sparen bij AH Franeker voor een gratis kaartje bij Theater de Koornbeurs

Theater de Koornbeurs en Albert Heijn Franeker slaan opnieuw de handen inéén en organiseren voor alle klanten een leuke kortingsactie. Vanaf deze week sparen klanten bij AH Franeker voor een tweede theaterkaartje gratis bij een voorstelling in de Koornbeurs! Een samenwerking die al voor de vijfde keer plaatsvindt. Er is een divers aanbod aan voorstellingen; muziek, toneel, cabaret en dans komen voorbij.

Bij elke tien euro aan boodschappen ontvang de klant één fysieke spaarzegel. Een volle spaarkaart met twintig zegels geeft recht op een vrijkaart, indien er voor dezelfde voorstelling een betaalde kaart wordt gekocht. Dit geldt voor een voorstelling naar keuze uit de lijst met beschikbare voorstellingen van Theater de Koornbeurs. Per voorstelling is er een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

De beschikbare voorstellingen zijn terug te vinden op de website www.theaterdekoornbeurs.nl/nieuws. Ook liggen er bij de theaterkassa en bij de kassa’s van Albert Heijn Franeker informatieflyers. De theaterkaarten zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van AH Franeker. Volle spaarkaarten zijn tot en met 19 november 2023 te verzilveren en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingskaarten

error: Bericht Beveiligd!