Sportieve voornemens behalen met AV Spartacus!

Franeker – Heeft u altijd al willen starten met hardlopen of wandelen dan zijn de volgende initiatieven misschien iets voor u; Op 16 juni a.s. wordt weer de 4 jaarlijkse “Slachtemarathon” georganiseerd, Altijd weer een uniek evenement in onze regio. Ook AV Spartacus gaat aan deze bijzondere tocht deelnemen, en zal voor mensen die daarin zijn geïnteresseerd een wandeltraining organiseren. Er heeft zich inmiddels al een groep enthousiaste deelnemers aangemeld, maar er is zeker ruimte voor meer wandelaars. Onder begeleiding samen trainen, naar een doel lopen, onderweg tips krijgen, gezelligheid en plezier staan voorop, en dan ook nog een prestatie leveren.

Er zijn startkaarten beschikbaar via AV Spartacus voor deelnemers aan deze wandelgroep.

Mocht u zelf al over een kaart beschikken, maar toch niet alleen willen trainen, dan kunt u natuurlijk ook aansluiten.

Mensen die “ de Slachte “ te ver vinden, maar wel willen wandelen, kunnen vanzelfsprekend ook meedoen.

Voor deze wandelgroep kunt u zich voor 20 januari 2012 aanmelden bij AV Spartacus via onze website www.avspartacus.nl of bellen met Hiltje Geertsma 0517-390451

Daarnaast starten wij met ingang van dit nieuwe jaar met een loopgroep 55+. De looptrainingen voor 55+ zijn gebaseerd op het instapniveau van ieder individu. Het plezier in en het vol kunnen houden van het lopen staat voorop. Belangrijk is dat iedereen vanuit zijn eigen mogelijkheden tot een zekere prestatie komt, waarbij u gaat lopen alsof het geen moeite kost. Het regelmatig volgen van de trainingen, minimaal 1 keer per week een dagdeel, wordt aanbevolen, zeker als u van plan bent om fitter en gezonder te worden. De combinatie van de rustige opbouw van de trainingen en de oefeningen is dit een uitstekende manier om met plezier te blijven lopen.

Ook voor deze loopgroep kunt u zich aanmelden via de website of door contact op te nemen met Hiltje Geertsma 0517-390451. Hiltje kan u ook nadere informatie geven over trainingsmomenten, groepsgrote, etc.

error: Bericht Beveiligd!