Start unieke voetbalplaatjesactie C1000 in Franeker

Franeker – C1000 Gert en Mirjam Kuipers uit Franeker gaat in samenwerking met de SC Franeker de sportclub op een wel heel speciale manier op de kaart zetten. Maandag 25 oktober om 8:00 uur wordt gestart met de uitgave van voetbalplaatjes, 622 lokale toppers, uniek en onderscheidend voor alle aanhangers van Sport Club Franeker in de breedste zin van het woord.

Een lokale hype met Franeker trots.

De kracht achter C1000 Franeker, het ondernemers echtpaar Gert en Mirjam Kuipers kiest niet voor een verzamelalbum van de eredivisie; wij vinden maatschappelijke betrokkenheid met lokale/regionale clubs en verenigingen veel belangrijker, aldus Mirjam Kuipers.

In 2009 hadden we alle kaatsers op de kaart en nu onze eigen Sport Club Franeker, van die kleine jochies, de F-jes tot de senioren ze komen er allemaal in. Fantastisch om de sportclub op deze wijze op de kaart te zetten.

Bij iedere besteding van € 10.- aan boodschappen ontvangt de klant één pakje met vijf plaatjes. Daarnaast worden er wekelijks extra plaatjes uitgegeven bij speciaal geselecteerde producten Deze worden in de winkel duidelijk aangegeven d.m.v. onze eigen Franeker blauw- gele sportkleuren.

Ruilmiddag

Tijdens deze actie zal er voor de jeugd een speciale ruilmiddag worden georganiseerd. Hierover volgt nog naderbericht.

 Samenwerking

Door de nauwe en intensieve samenwerking tussen SportClub Franeker en Mirjam Kuipers worden de lokale toppers op unieke wijze extra onder de aandacht gebracht. Door de gehele winkel zal de Franeker SportClub blauw geel terug te vinden zijn, een vlaggenlijn met daarop 622 verschillende foto’s van alle spelers, reclame borden met daarop foto’s en herkenbare Johan Cruijf kreten, kortom een lust voor het oog en een groot genoegen om boodschappen te doen bij C1000 Gert & Mirjam Kuipers.

C1000 Kuipers draagt de Sport Club een warm hart toe d.m.v. sponsoring.

Naast de C1000 ondersteunt ook het Franeker bedrijfsleven de SportClub d.m.v. teamsponsoring in het unieke verzamelalbum.

 Verzamelalbum

Voor het verzamelen van de plaatjes is een uniek album ontworpen in een handzaam formaat. Een bewaar en meeneem boekwerk.

Sta jij als speler in het album en heb jij als eerste het boek vol geplakt met alle spelers en teams?  Kom dan snel naar de winkel en win speciaal voor jouw team een volledig verzorgd verrassing arrangement bij SC Heerenveen.

 Voetbalplaatje op Canvas

 Uw trots verrassen met een mooi december cadeau? Ook dat kan bij C1000 Gert en Mirjam Kuipers.

Een uniek blijvend cadeau, het voetbalplaatje van uw favoriet op canvasdoek. Dit kunt u tot 19 november bestellen bij de C1000, uw kassabon is uw betalingsbewijs hiermee kunt u vanaf 29 november uw voetbalplaatje op canvas afhalen bij de kassa.

error: Bericht Beveiligd!