Sternse Drum & Dans Experience

Op zaterdag 10 september 2022 organiseert Showband Sternse Slotlanders uit Franeker, in samenwerking met Dans bij Kim, de “Sternse Drum & Dans Experience”. Een evenement wat geheel in het teken staat van Drum en Dans zal plaatsvinden van 14:00 tot 17:00 in én om het Clubgebouw Kleyenburg aan het Noorderbolwerk 4 te Franeker.

We willen inwoners uit Franeker en omstreken kennis laten maken met wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Drum en Dans. Niet alleen zullen diverse groepen van de Sternse Slotlanders en Dans bij Kim deelnemen aan dit evenement. Ook een aantal andere verenigingen zijn uitgenodigd om te laten zien wat ze in huis hebben.

Vanuit de Sternse Slotlanders wordt met name het concept Drumline gepresenteerd. Niet alleen is de Sternse Drumline aanwezig, maar ook het nieuwe concept Junior Drumline zal weer gepresenteerd worden. Sla je slag!

Voor kinderen vanaf 7 jaar zijn er mogelijkheden om te drummen en te dansen! Reserveer alvast 10-9-2022 van 14:00 tot 17:00 in je agenda als je iets wilt beleven op het gebied van Drum en Dans.

error: Bericht Beveiligd!