Sternse Slotlanders starten met AMV en ADV

Zijn pollepels in jouw handen net drumstokken? Kan je niet blijven zitten als je muziek hoort? Volg dan AMV of ADV bij Showband Sternse Slotlanders uit Franeker. 

De Sternse Slotlanders beginnen binnenkort met AMV en ADV lessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Tijdens de AMV (Algemene Muzikale Vorming) worden kinderen de beginselen van muziek, ritme en muzieknoten bijgebracht én leer je verschillende slagwerkinstrumenten bespelen. Bij ADV (Algemene Dansante Vorming) worden de basisvaardigheden geleerd om te kunnen dansen. De ADV lessen zijn gericht op het herkennen van verschillende maatsoorten en ritmes en leren erop te bewegen. Ook worden allerlei attributen gebruikt. Samengevat worden kinderen tijdens AMV en ADV op een speelse manier in aanraking gebracht met muziek en dans.

De AMV en ADV lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs en worden aangeboden in een periode van 10 weken. In week 41 starten de lessen gegeven op dinsdag- en woensdagmiddag. Op dinsdagmiddag de AMV van 16:00 tot 17:00 en op woensdagmiddag ADV van 14:30 tot 15:30. De lessen worden gegeven in het Clubgebouw Kleyenburg aan het Noorderbolwerk 4 te Franeker.

Voor informatie of opgave: info@sternseslotlanders.com. Wij zijn benieuwd naar jouw talent!

error: Bericht Beveiligd!