Sterren van Waadhoeke: Jan en Josefien Kooistra en Thijs Span *foto’s*

Jan en Josefien Kooistra uit Sint Jacobiparochie zijn vanavond (dinsdag 8 januari)benoemd tot Ster van Waadhoeke. Thijs Span uit Franeker kreeg de titel Junior Ster van Waadhoeke.

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Waadhoeke werden weer traditioneel de sterren uitgedeeld aan die mensen die zich als vrijwilliger en onbaatzuchtig inzetten voor de gemeenschap.

Als eerste werd de junior ster uitgereikt aan Thijs Span uit Franeker, die zich verdienstelijk maakt als voetbal scheidsrechter bij SC Franeker en sinds kort ook al KNVB Scheidsrechter mag noemen, daarnaast is de altijd lachende Thijs sinds kort lid van het bestuur van de intocht voor Sinterklaas en daarin is hij een verbindende factor tussen jong en oud, je kunt altijd op deze top vrijwilliger rekenen, een echte ster!

De Ster van de Gemeente Waadhoeke ging dit jaar naar twee vrijwilligers, namelijk Jan en Josefien Kooistra uit Sint Jacobiparochie. Jan de grote drijfveer op de voorgrond van Sportvereniging Friesland en zijn vrouw Josefien met name op de achtergrond actief, maar beiden onmisbaar. Ze staan allebei altijd klaar voor de sportvereniging.

Tijdens de uitreiking was hun kleindochter, die momenteel in Amerika verblijft via een live verbinding per telefoon aanwezig bij de uitreiking. *zie foto’s*

error: Bericht Beveiligd!