Succesvolle Eerste Editie van OpenCoffee *foto’s*

Afgelopen donderdag vond de allereerste editie van de OpenCoffee van Waadhoeke in Bedrijf plaats bij Theater de Koornbeurs.

Met de meer dan 30 enthousiaste ondernemers uit de regio Waadhoeke was het een inspirerende en verbindende middag. “De sfeer was informeel en hartelijk, precies zoals je dat bij een OpenCoffee- evenement verwacht ”, geeft initiatiefnemer Wouter van der Molen aan. Deelnemers deelden ervaringen en ideeën terwijl ze genoten van heerlijke hapjes verzorgd door Bistro Sinnyn.

Ondanks het aanvankelijke slechte weer, brak het zonnetje al snel door en werden de deelnemers hartelijk ontvangen. Iedere deelnemer had zijn eigen reclamemateriaal meegenomen voor de ondernemerstassen. Ook kreeg iedere deelnemer een eigen naambadge voor de herkenbaarheid.

Ine Bakker van Studio Blijmoedig opende het evenement en sprak prachtige woorden die de essentie van deze bijeenkomst vaten. Fotograaf Guido Hibma legde deze magische momenten vast in een fotoreportage terwijl de stralende dames Aleta Dijkstra en Liesbeth Schripsema de ondernemerstassen regelden en uitdeelden aan de aanwezige deelnemers.

Over de OpenCoffee van Waadhoeke in Bedrijf:

OpenCoffee is een informeel evenement voor ondernemers, waarbij kennisdeling, inspiratie en verbinding centraal staan. Het biedt een laagdrempelige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Waadhoeke in Bedrijf biedt zichtbaarheid aan ondernemers in de Waadhoeke d.m.v. de website waadhoekeinbedrijf.nl, de sociale media, een hip magazine en de verbindende OpenCoffee’s.

“Alleen ga je snel, samen kom je verder. We kijken nu al uit naar de volgende editie van OpenCoffee.” Aldus initiatiefnemer Wouter van der Molen.

© eigen foto’s – Guido Hibma

error: Bericht Beveiligd!