Het gaat om de openstaande garage!

Getuigen gezocht garagebox Pim Mulierstraat

Politie: Op vrijdag 26 april heeft er een plofkraak plaatsgevonden aan de Voorstraat in Franeker. De politie is op zoek naar getuigen die in de week voorafgaand aan deze plofkraak iets verdachts hebben gezien bij een garagebox aan de Pim Mulierstraat en omgeving.

De politie trof daar vrijdag een voorwerp aan dat mogelijk verband houdt met de plofkraak. Deze garagebox is mogelijk gebruikt om de plofkraak voor te bereiden.

We zijn daarom gericht op zoek naar getuigen die in de week voorafgaand aan de plofkraak iets verdachts hebben gezien aan de Pim Mulierstraat en omgeving. Heb je iets opvallends gezien of gehoord bij de garageboxen in die straat? Bijvoorbeeld personen of voertuigen die je daar nooit eerder hebt gezien en nu opeens in korte tijd vaker?

Heb je een camera in de buurt, bijvoorbeeld een deurbelcamera of een dashcam en beelden waarop verdachte activiteiten te zien zijn? Heb je informatie die voor ons onderzoek van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

error: Bericht Beveiligd!