Succesvolle Franeker ondernemer in de race voor de Jonge Ondernemersprijs

Succesvolle Franeker ondernemer in de race voor de Jonge Ondernemersprijs

Marketing Crew inspireert door innovatief ondernemerschap

Marketing Crew is genomineerd voor de prestigieuze Jonge Ondernemersprijs (JOP). Door het vernieuwende en succesvolle bedrijfsconcept stoomt de Franeker onderneming van Jessica Kuiken in één keer door naar de halve finale van de JOP. Jessica: “Ik ben erg trots dat ik met Marketing Crew in de halve finale sta!” Op maandag 17 juni maakt de vakjury de drie finalisten bekend.

Vakkennis op locatie

Marketing Crew speelt slim in op de vraag in de markt naar professionals die bij een klant op locatie werken. Jessica: “Vaak hebben kleinere ondernemingen geen ruimte om een marketing- of communicatiemedewerker in dienst te nemen. En het kost veel tijd om werkzaamheden door een communicatiebureau te laten uitvoeren. Daarom vliegt het MKB iemand in van de crew die op locatie efficiënt kan helpen.”

Inmiddels weten ook grote bedrijven Marketing Crew te vinden, zoals De Friesland Zorgverzekeraar, FBTO, gemeentes en het Wetterskip. Jessica: “Al gauw merkte ik dat ook grote bedrijven behoefte hebben aan professionals op locatie, bijvoorbeeld voor een project of tijdelijke vervanging. De combinatie van kleinere ondernemingen en grote bedrijven maakt het werk uitdagend.”

Ondernemer en werkgever

Jessica: “Ik kwam pas met het ondernemerschap in aanraking toen ik een aantal bevlogen studenten leerde kennen, waaronder de winnaar van vorig jaar. Door hun enthousiasme plantten ze een zaadje bij mij. Nu ben ik naast ondernemer ook een werkgever voor mijn crew. Dat geeft een extra dimensie aan het ondernemerschap. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn werknemers! Zij inspireren mij en we leren veel van elkaar. Ondanks dat we elkaar niet dagelijks zien, zorgen we wel voor verbinding. Zo hebben we een maandelijkse borrel, gaan we naar seminars en workshops en doen we veel leuke dingen zoals etentjes en teambuildingsactiviteiten.”

Jonge Ondernemersprijs 

De Jonge Ondernemersprijs biedt een podium voor jonge en succesvolle ondernemers in Noord-Nederland. Ondernemerschap is namelijk de katalysator van elke samenleving. De Jonge Ondernemersprijs stimuleert het belang van jonge ondernemers. Met hun creativiteit en innovatiekracht zijn jonge ondernemers in staat om blijvende verdienmodellen te realiseren die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen.

De foto is afgelopen donderdag gemaakt. Fresh TV Videomarketing heeft opnames gemaakt op het kantoor van Marketing Crew in Franeker voor de Jonge Ondernemersprijs. 

error: Bericht Beveiligd!