Super geslaagde Fotosafari Foto Hommema *foto’s*

De Fotosafari van Foto Hommema was weer super geslaagd! Het kon niet beter, fantastisch weer, Tall Ship Races in Harlingen en een grote groep enthousiaste deelnemers.

De belangstelling voor deze 8e editie van de Fotosafari was zo groot dat er helaas een aantal gegadigden niet mee konden.

maar volgend jaar weer een kans want dit succes wordt zeker herhaald. De Fotosafari is altijd het einde van het fotocursusseizoen en wordt meestal begin juni georganiseerd maar door de Tall Ship Races was dit wat later in het jaar.

Belangstelling voor de fotocursussen van Foto Hommema wordt steeds groter

Afgelopen seizoen hebben 150 cursisten met succes een cursus gevolgd, Lijkt het jou ook wel wat? En wil je later dit jaar ook meedoen kijk dan even op www.hommema.nl/cursus.

Aan deze fotosafari is ook een fotowedstrijd verbonden. De deelnemers kunnen hun drie mooiste Tall Ship foto’s insturen en maken daarmee kans op de fraaie wisselbeker en 50 x 70cm vergroting op aluminium.

Alle deelnemers die hebben meegedaan kregen aan het eind van de dag tijdens een heerlijk barbecue en borrel een enveloppe met waardecheques beschikbaar gesteld Transcontinenta B.V. (sponsor met Tamron objectieven) en Foto Hommema.

Als dank voor de medewerking worden de foto’s beschikbaar gesteld aan de organisatie van de Tall Ship Races en Nauta’s Botenverhuur voor de perfecte verzorging van deze geslaagde Fotosafari.