Survival Run voor basisscholen gemeente Waadhoeke en Harlingen

Op dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2024 organiseert TeamFRL een Survival Run voor groep 5 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Harlingen en Waadhoeke. De Survival Run wordt mede mogelijk gemaakt door De Friesland Zorgverzekeraar, Stichting Ondernimmers Fôns St. Anne, Bildtse Energie Coöperatie.

Elke keer aan het einde van schooljaar zet TeamFRL een uitdagende route uit. Zo zijn ze al in Franeker, Menaam, Berlikum en Tzum geweest. Dit jaar is Sint Annaparochie aan de beurt! De start en finish zal plaatsvinden bij sportpark de Waaie. Maandag 8 juli 2024 zullen wij starten met het opbouwen van de route. Benieuwd hoe het vorig jaar ging? Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=wXALHwzNVjI

Om de tien minuten start een klas bij het sportpark vandaan. Een route die ongeveer 2,5 km lang is met verschillende onderdelen. Van bootje tot heuse klimonderdelen over de grond of over het water, dat is de Survival Run! In totaal zullen er bijna 2500 kinderen mee doen van meer dan 32 verschillende scholen. Op het kaartje kunt u zien waar de deelnemers langsgaan.

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!