Tafel Ronde 101 schenkt €500,- aan st. Stadsvolière Franeker

Tafel Ronde 101 Harlingen heeft een groot bedrag geschonken aan Stichting Stadsvolière. Het bedrag is voldoende voor een jaar voer, waardoor de bezoekers van het park in Franeker kunnen blijven genieten van de volière. Hulp blijft echter wel nodig!

Met diverse acties had De Tafel Ronde 101 Harlingen nog geld in kas om te doneren aan een goed doel. Als goed doel is de Stichting Stadsvolière gekozen, na een noodkreet in diverse media. Voorzitter van de tafel, Harry van der Heide: “De volière is voor jong en oud een punt om even bij te blijven staan als je het park bezoekt. Toen we hoorden dat het wellicht zou ophouden te bestaan vonden we dan ook dat we daar iets aan moesten doen. Daarom de bijdrage van 500 euro.”,

Stichting Stadsvolière is erg blij met de bijdrage: “Dit is voldoende voor een jaar voer! We zijn er nog niet, maar dit soort bijdrages zorgen ervoor dat we hopelijk in de toekomst ook het groot onderhoud kunnen uitvoeren. Dit is echt noodzakelijk.”

Het 57 jaar oude Sjaerdemapark in Franeker heeft onlangs een grote onderhoudsbeurt gehad, waarbij het hele park grondig is opgeknapt. Voor veel Franekers en bezoekers is het een vast onderdeel van een rondje ‘kuieren’. Een bezoek aan de stadsvolière is al meer dan 20 jaar in het park het moment om even uit te rusten en te genieten van de prachtige vogels.

De Tafel Ronde 101 Harlingen is een groep met allemaal jonge heren tot de leeftijd van 40 jaar die zich onder andere inzet voor haar omgeving door geld in te zamelen voor een goed doel. Zij vergaderen eens in de twee weken op een vaste plek in Harlingen.

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!