Tafelaars ‘verrassen’ Humanitas!

Donderdagavond 17 januari 2019 mocht het bestuur van Humanitas, een cheque van 3500 euro in ontvangst nemen. Zij kregen deze op de jaarlijkse vrijwilligersavond, uit handen van de mannen van de Ronde Tafel 101 Harlingen.

De Tafel organiseert ieder jaar twee activiteiten; de wijn- en rolladeverkoop, en de verkoop van appelbeignets op de Zoutsloter Kerstmarkt. Met de opbrengsten steunen zij jaarlijks een wisselend goed doel.

Naast de schenking hielpen de Tafelaars Humanitas, afdeling Noordwest Friesland, ook op een andere en bijzondere wijze. Zo verzorgden de mannen in 2018 twee keer een barbecue voor de activiteit Kindervakantieweken en legden zij een solide basis voor het verbeteren van de naamsbekendheid en de organisatie op het gebied van sociale media.

Het bedrag op de cheque is wat overbleef van de totale opbrengst. Het project voor Humanitas is hiermee afgerond. Voorzitter Joop Pottinga (Humanitas) bedankte voorzitter Klaas Salverda (De Tafel) en Foppe Oegema (voorzitter servicecommissie) nadrukkelijk voor de betrokkenheid en inzet van alle Tafelaars. Hun hulp is als overweldigend ervaren.

Op de foto de Tafelaars omringd door de bestuursleden van Humanitas.
(v.l.n.r.) Daan van der Meulen, Klaas Salverda, Joop Pottinga, Foppe Oegema en Luc van der Kolk.

error: Bericht Beveiligd!