Team SvD Fryslân klaar voor Carbagerun Winter editie 2014

Na een jaar afwezigheid is team SvD Fryslân uit Franeker weer klaar voor de Carbagerun Wintereditie 2014. Maandag 10 februari begint de Carbagerun die zal starten in Hardenberg en vrijdag 14 februari eindigen in Kirchberg Oostenrijk. De Carbagerun is de grootste barrelrace van Nederland, waarvan de Wintereditie zich volledig af zal spelen in de bekende wintersportgebieden van Europa. De reis start in Nederland, met tussenstops in Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Italië om vervolgens in Oostenrijk te eindigen.  Een trip van totaal 2500 km.

Met steun van verschillende sponsoren en de “Vrienden van SvD Fryslân”  hebben Tjeerd en Jeroen hun wagen zo goed mogelijk klaar gemaakt voor de zware omstandigheden die ze daar te wachten staan. Na de eerste editie (in 2012) met een  Jeep Grand Cherokee te hebben volbracht, gaan ze deze keer met een Audi 80 quattro uit 1993 proberen deze barre tocht te voltooien.

Dit avontuur zal weer garant staan voor de mooiste routes en de gekste opdrachten.  Er  vertrekken 275 teams richting de sneeuw waar zij met elkaar de strijd zullen aangaan om de eindoverwinning, maar vooral voor een fantastisch mooi avontuur.

Team SvD Fryslân zal elke dag live te volgen zijn via een live TrackeR op internet en via diverse sociale media. Op hun website zal dagelijks een dag verslag te lezen zijn en kunt u ook nog alles teruglezen van hun vorige deelname van 2012.

Mocht u het leuk vinden om Team SvD Fryslân te volgen tijdens dit schitterende avontuur bezoek dan hun website op www.SvDFryslan.nl  voor meer informatie en dagelijkse updates.

error: Bericht Beveiligd!