Terechte winnaars bedrijfsbowlen Bloemketerp *foto’s*

Na 10 leuke, gezellige en spannende bowlingavonden heeft het team van “FranekerActueel.nl 1” hun bowlingtitel met succes verdedigd. Dit team wat bestond uit Douwe Talhout, Jelco Wolberts en teamcaptain Eddie Spoelstra (die helaas bijna het gehele seizoen door een blessure zelf niet kon bowlen) was een maatje te groot voor de overige teams. Ze wonnen uiteindelijk 30 van hun 34 gespeelde wedstrijden en behaalden een gemiddelde teamscore van 289 punten per wedstrijd.

De strijd om de 2e plaats leek voor aanvang van de laatste speelronde nog spannend te worden, echter had het team van “Elske’s huiskamer” niet de juiste vorm meegenomen en konden daardoor het team van “Bloemketerp Horeca” niet meer van de 2e plaats stoten.
Op een keurige 4e plaats is het team van “FranekerActueel.nl 2” geëindigd, geen ongewone positie voor dit team de afgelopen 5 seizoenen eindigden ze ook op deze positie.
De strijd wie er uiteindelijk laatste zou worden in de A – Poule is in het nadeel van “Mel’s Haarstudio” uitgevallen, dit teams was in een felle strijd verwikkeld met de teams van “Auto- en bandencentrum Harlingen 1” en “Wijnwinkel Souverein”. Deze beide teams lieten zich van hun beste kant zien tijdens de laatste speelronde om er maar voor te zorgen dat ze niet laatste werden.

In de B – Poule was het team van “Rijschool Marga” uiteindelijk te sterk voor de overige teams. Met hun punten totaal van 5195 behaalde ze nog meer punten dan de nummer laats in de A – Poule. Menig bowler uit de B – poule was dan ook van mening dat dit team volgend jaar in de A – Poule thuis hoort. Op een keurige 2e plaats is het team van “Patyna” geëindigd met kort daarachter op de 3e plaats het team van “Hiemstra Financiële Diensten”.
De aanmoedigingsprijs was dit seizoen voor het team van “VDUBSTUFF”, dit team deed voor het eerst mee en werd per speelronde iets beter. Helaas waren ze nog niet constant genoeg waardoor ze uiteindelijk net laatste werden.

Rest ons iedereen weer te bedanken voor een leuk en gezellig seizoen en wij hopen jullie allemaal in het nieuwe jaar tijdens een nieuwe seizoen van het bedrijfsbowlen terug te zien. En een speciaal dank voor de dames van “De Cows” voor hun mooie gedicht over alle teams ter afsluiting van deze competitie.

Ook meedoen? De nieuwe competitie zal eind januari weer van start gaan, zodra de exacte speeldata bekend zijn zullen deze weer op FranekerActueel.nl vermeld worden.
Bowling groet team Bloemketerp Horeca

EINDSTAND

Stand Teamnaam poule A Punten totaal
1  FranekerActueel.nl 1  6371
2  Bloemketerp Horeca  5874
3  Elske’s Huiskamer  5737
4  FranekerActueel.nl 2  5299
5  Wijnwinkel Souverein  5239
6  Auto- en Bandencentrum Harlingen 1  5237
7  Mel’s Haarstudio  5155
Stand Teamnaam poule B Punten Totaal
1  Rijschool Marga  5195
2  Patyna  4856
3  Hiemstra Financiële Diensten  4799
4  Auto- en Bandencentrum Harlingen 2  4717
5  De Cows  4709
6  Voryo Verzekeringen  4650
7  VdubStuff  4553

Foto-impressie: