Tjeerd Abma en Eric Keuning ‘live’ in Tapperij ‘t Noord!

Aankomende zaterdag 23 november spelen Tjeerd Abma en Eric Keuning ‘live’ in Tapperij ‘t Noord. Tjeerd Abma was als zanger actief in verschillende bands, voordat hij op de solotoer ging. Hij heeft in de coverbands The Backyard en Dus gezongen. In 2002 won hij met de projectband Javelane de Nationale Prijs voor Studentenbands. Ook is hij kortstondig de zanger geweest van Kevin’s Crew. Later heeft hij heeft samen met de band The Emptyheads op Aaipop gestaan en met de band Tsjester meegedaan aan Liet.

 

In 2004 begon Tjeerd als zanger/gitarist met avondvullende solo optredens, tijdens deze optredens speelt hij voornamelijk covers.

 

Zo speelde hij bijvoorbeeld onlangs nog tijdens de ballonfeesten in Joure. Enige tijd geleden is hij begonnen met het opnemen van zijn eigen nummers. Hiervoor schakelde hij gerenommeerde muzikanten uit Friesland en Groningen in. Het nummer ‘Remember’ was het eerste dat hij als single uitgebracht. De clip van het nummer was o.a. te zien op Omrop Fryslân. Z’n tweede single ‘Do You Know?’ haalde o.a. de playlist van TMF en z’n derde single ‘Day Off’ de landelijke radio.

 

Aankomende zaterdag in Tapperij ‘t Noord te Franeker en met deze keer aangevuld door Eric Keuning op drums. De beste hits allertijden, maar ook eigen nummers zullen voorbij komen…

Foto: Facebook Tjeerd Abma