Top evenement in Franeker. “Record Store Day”

Zaterdag 22 april 2017 komen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

Mollema Music World organiseert in samenwerking met de Ster van de elf steden & muziekcommissie de Tsjil een dag met veel live muziek. Speciaal voor deze gelegenheid wordt voor de muziekwinkel een extra groot outdoor terras met lounge banken gecreëerd.

Muziekliefhebbers kunnen vanaf 11.00 uur de hele dag genieten van optredens door lokale en landelijk bekende artiesten. We zijn ontzettend trots dat de bekende artiesten Sasha Elisah, Lakhsmi en Akward I komen optreden. 3 voor 12 Friesland doet live verslag van deze happening.

’s Avonds gaat het muziekfeest verder met een jamsessie in de Bogt fen Guné onder de noemer “Tsjil door de Bogt: Record Store Day Edition”.

Met zo’n fantastische muzikale dag heeft Franeker er in april een nieuw jaarlijks evenement bijgekregen.

Line-up overdag met tussendoor ruimte voor spontane optredens.

11:00     Sasha Elisah
12:00     Delta V
13:30     Lakhsmi
14:00     Two-Stroke
15:00     Old Skool
16:00     Akward I
16:30     The Sunny Road Show

Akward
Delta V
Lakshmi
Old Skool
error: Bericht Beveiligd!