Uitslagen ZVF damesteams 1 en 2 *foto’s*

Afgelopen week trad het team ZVF/ythuske de bikker VR2 thuis aan tegen GAVC. Met wederom steun van VR1 om het team compleet te maken werd er volop gestreden. Helaas moesten de dames in GAVC VR2 zich de meerdere kennen en werd er uiteindelijk met 2-6 verloren, maar met straks weer een echte keepster op doel zullen deze dames vast weer punten gaan pakken.

ZVF/de Jong administratie VR1 mocht op donderdag thuis aantreden tegen Avanti VR2. In de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd, Avanti opende de score, gelljk erna weer de 1-1, wederom kwam Avanti op voorsprong, maar wederom binnen een minuut de 2-2. ZVF had meer moeten scoren, maar was erg slordig in de afronding
Achterin werd in de laatste minuten moeizaam verdedigd en zo kon Avanti VR2 een voorsprong pakken van 2-4.

Na rust controleerde Avanti de wedstrijd, scoorde nog de 2-5 en het was aan de keepster te danken dat het hierbij bleef, VR1 wist er in de tweede helft maar moeizaam door te komen, de lat werd nog wel geraakt, maar het verlies was onontkoombaar in deze wedstrijd. over twee weken wacht koploper Buitenpost….dan maar weer vol aan de bak.