Unieke Moederdagactie met mega hoofdprijs!

Een leuke Moederdag-actie van deze Franeker ondernemers; De welbekende Grand café de Doelen en ondernemers Ingrid van der Werf en Regina Bruinsma. Ingrid is schoonheidsspecialist en Regina is Huid- en oedeemtherapeut.
Je maakt kans op mooie prijzen van in totaal €177,50! De actie is terug te vinden op de facebook- en instagrampagina van alle drie de ondernemers: Grand cafe de Doelen, Schoonheidsstudio bij Ingrid en Huidtherapie Franeker.

Bij Ingrid kun je terecht voor alles wat je verwacht in een schoonheidssalon. De salon is nieuw en geeft een fijne sfeer. Je kunt hier ook terecht voor Lashlift en Henna brows.
Zij onderscheidt zich door het merk waar zij mee werkt; Flow Cosmetics. Dit merk staat voor duurzame cosmetica gemaakt van schone biologische en natuurlijke ingrediënten. Ook staan ze voor zero waste, hebben recyclebare verpakkingen, maken gebruik van groen vervoer en verkopen alleen dierproefvrije vegan cosmetica. De salon is gevestigd in de Elfstedenwijk op de Berltsumer Wiid 13 in Franeker.

Regina is huidtherapeut en heeft een praktijk voor huidtherapie en oedeemtherapie aan de Heerengracht 40, in het centrum van Franeker.

U kunt bij haar terecht voor acne(-achtige) klachten, ongewenste beharing, het weghalen van steelwratjes, kersenwratjes, ouderdomswratten en moedervlekken, oedeemtherapie (lymfemassage, zwachtelen, kousen aanmeten), littekens, ongewenste en/of verdachte pigmentplekjes, vaatproblematiek zoals couperose/rosacea.