Vanaf 1 september nieuwe Yogastudio in Franeker

Yoga groeit in populariteit, mede daarom opent op 1 september JaJa Yoga haar deuren op het Noord (naast de Koornbeurs) in Franeker. Docente en eigenaresse Danielle Hiemstra zal verschillende lessen aanbieden voor jong en oud. Zo zal er onder andere Power Yoga, Yin Yang Yoga, Relax Yoga, tieneryoga en kinderyoga worden gegeven.

JaJa Yoga biedt met deze yogaschool een plek waar iedereen welkom is om op zoek te gaan naar meer rust, ontspanning en geluk. Naast de oefeningen op de yogamat, is er ook ruimte om buiten de lessen om een kopje thee te drinken in de ontvangstruimte of ervaringen te delen met andere deelnemers.

Danielle Hiemstra wil niks liever dan haar passie delen met andere mensen. Ze heeft 1,5 jaar yogales gegeven op verschillende locaties en vond dat het nu tijd werd om haar grote droom te realiseren. Naast het geven van yogalessen is ze werkzaam in het onderwijs. Haar ervaring met kinderen komt goed van pas tijdens de lessen kinderyoga en tieneryoga.

Nieuwsgierig geworden? Kom ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen en maak gebruik van twee proeflessen voor tien euro. Kijk voor meer informatie op www.jajayoga.nl of geef je op via info@jajayoga.nl

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!