Westerpoort ©FranekerActueel

Viering van tiende verjaardag van Westerpoort Franeker

Het was een warme, stralende middag in de prachtig versierde tuin van Westerpoort Franeker, waar de bewoners zich verzamelden voor een speciale gelegenheid. Het was de tiende verjaardag van Westerpoort, een mijlpaal die gevierd moest worden met een feestweek vol festiviteiten.

 

De feestweek werd officieel geopend met een inspirerende speech van teamcoach Hester en Jellie, de wethouder van Zorg en Welzijn. Samen met collega Bert Bloemsma overhandigde wethouder Renee de Vries een gulle bijdrage aan Westerpoort als cadeau voor hun toewijding aan de gemeenschap. Dit geld wordt gebruikt om nieuwe welzijnsactiviteiten te organiseren, waardoor de bewoners nog meer van het leven kunnen genieten.

De sfeer was vol vreugde en opwinding. Bewoners werden versierd met kleurrijke slingers terwijl het draaiorgel zorgde voor een nostalgische en gezellige achtergrondmuziek. De kinderen van de medewerkers dansten vrolijk rond en speelden spelletjes met de bewoners, waardoor er een brug van generaties en geluk werd geslagen.

Naast het feestelijke entertainment werden er heerlijke ijsjes uitgedeeld aan de kinderen, samen met bellenblaas om hun vreugde te delen. Voor de volwassenen was er een traktatie van advocaat met slagroom, een kleine maar welverdiende traktatie tijdens deze viering.

Een bijzonder moment van de dag de wensen voor de komende tien jaar die in een wensboom werden gehangen. Het was een symbolische daad van hoop en positiviteit voor de toekomst van Westerpoort en haar gemeenschap.” Samen kun je groot zijn in kleine dingen”

Na een dag vol vreugde, samenzijn en warmte, kon iedereen met een glimlach terugkijken op de eerste dag van de feestweek, die zonder twijfel een groot succes was.

 

 

error: Bericht Beveiligd!