Volop drukte voor jubilerende Sternse Slotlanders

De vakanties zijn weer voorbij en het 2e deel van het seizoen is weer begonnen. De showband van de Sternse Slotlanders is al weer volop in actie geweest afgelopen weekend. Vrijdagavond zijn ze bij de oogstfeesten in Ermelo geweest en zondag verzorgden ze een optreden op de boulevard in het Belgische Knokke.

Het wordt zeker een drukke afsluiting van het muzikale jaar. In september zullen wij bijvoorbeeld onze lang verwachte nieuwe uniformen presenteren. Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd wat iedereen er van gaat vinden!

Er staan nog diverse optredens gepland waaronder 1 in Groningen. En natuurlijk vieren wij ons 60 jarig bestaan op 10 oktober! Voor de (oud) leden die zich nog niet hebben opgegeven voor de reunie die wij die dag organiseren, dit kan nog gedaan worden door een mail te sturen naar: reunie60@sternseslotlanders.com. Deze dag wordt ook voor de 2e maal een mars- en showconcours georganiseerd in de Trije.

Korpsen die nog willen deelnemen kunnen zich nog inschrijven tot 29 augustus! En waar een seizoen afloopt begint er ook weer een nieuw. Wil je ook deel uit maken van onze gezellige vereniging, kom gerust eens een kijkje nemen op 1 van de lesavonden of neem voor meer informatie contact met ons op!

DSCN2148

error: Bericht Beveiligd!