Voor alles op het gebied van energie èn milieu ga je naar het gemeentehuis!

Franeker – De kosten voor energie stijgen jaarlijks en daar is iets aan doen. Diverse bedrijven uit de gemeente Franekeradeel laten in het Energiecafé de mogelijkheden zien om als huiseigenaar te besparen op energie. Het Energiecafé vindt plaats in het gemeentehuis van Franekeradeel op:

9 oktober as. van 15.00 tot 20.00 uur. 

De deelnemende bedrijven beschikken over ruime ervaring en geven tips en beantwoorden vragen over toepassingen met een hoog rendement en lage kosten. Ook worden de werking van een warmtebeeld camera en een camera voor spouw-onderzoek gedemonstreerd.

Aan de hand van een woningdoorsnede tonen de deelnemers de mogelijkheden op bouwkundig gebied, de installatiebedrijven laten de toepassingen op installatietechnisch gebied zien en er is aandacht voor de verschillende besparingsmogelijkheden met beglazing.

Tijdens de beurs is de specialist monumenten van de gemeente aanwezig voor advies over energiebesparing voor woningen met een monumenten status. Het  eigen energieverbruik kan worden vergeleken met dat van buurtgenoten of vergelijkbare woningen in Nederland.  We tonen een energiescan en een Energie Prestatie Advies (EPA).

Er is informatie beschikbaar over de Duurzaamheidslening van de provincie Friesland en er zijn mogelijkheden om de verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken in combinatie met jouw verbruik.

Kortom laat je informeren over de mogelijkheden om straks leukere dingen te doen met je geld en maak je huis naast energiezuinig ook comfortabel.

Dus voor jouw portemonnee en een beter milieu ga je naar het Energiecafé op 09 oktober aanstaande in het gemeentehuis te Franeker.

Contactpersoon:

Voor meer informatie over  het Energiecafé kun je contact opnemen met Dirk van Marrum

Voltstraat 6, 8801 PL Franeker
Telefoon (0517) 39 38 36
fax (0517) 39 32 32

info@bouwbedrijfvanmarrum.nl

Energie cafe

error: Bericht Beveiligd!