Voorjaarsconcert CMV Advendo zaterdag 10 maart

Ook dit jaar geeft Chr. Muziekvereniging ‘Advendo’ weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 10 maart om 19:30 uur in theater De Koornbeurs te Franeker.

Het thema van het concert is ‘In the spotlights’. De spotlights zijn daarbij gericht op een aantal solisten die samen met het orkest een afwisselend muzikaal programma bieden. Daarbij varieert het programma van klassieke werken tot moderne popsongs die door de solisten en orkesten ten gehore worden gebracht. Tijdens het concert wordt ook het nieuwe uniform van de vereniging gepresenteerd. De oude uniformen zijn meer dan 40 jaar en oud, hoog tijd dus voor een nieuwe outfit.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 10 maart in Theater De Koornbeurs te Franeker. Het concert begint om 19:30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 9,50, inclusief een consumptie tijdens de pauze. Donateurs ontvangen per kortingsstrook een euro korting. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een toegangsprijs van €2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

foto Jelle Zijlstra

error: Bericht Beveiligd!