Vrijdag 21 juni midzomerbraderie centrum Franeker

FLogo Ster van de Elf Steden Franekerraneker – Op vrijdag 21 juni 2013 vindt de jaarlijkse Midzomerbraderie in het Franeker stadshart plaats. Ook dit keer onderscheid deze zomerbraderie zich weer door een divers aanbod van markthandelaren, winkeliers en hobbyisten!

Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen en leuke koopjes verdeeld over ongeveer 60 kramen in zomerse sferen. Zo zullen er o.a. hippe modeaccessoires, tassen, beddengoed, (outdoor) kleding, ambachtelijk vervaardigde sieraden en hebbedingen te vinden zijn. Maar ook voor een lekker stukje kaas, verse aardbeien of heerlijke oliebollen kunt u op de Midzomermarkt terecht. De kinderen zijn niet vergeten, zij kunnen zich vermaken op het springkussen en ook een lekker stuk muziek zal voor een optimale sfeer zorgen.

U ziet het voor een gezellig dagje uit met het gezin moet u op vrijdag 21 juni a.s. in het winkelhart van Franeker zijn! De markt begint om 14.00 uur, loopt van de Dijkstraat met een slinger over de Breedeplaats naar de Voorstraat en eindigt rond 21.00 uur.

error: Bericht Beveiligd!