Vrijwilligerscentrale De Skule Welzijn zoekt nieuwe vrijwilligers.

De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een greep uit ons vacature aanbod:

Naast ANWB Automaatje chauffeurs (vrijwilligers vervoeren minder mobiele mensen van a naar b) worden er nu ook matchmakers gezocht. Dit zijn vrijwilligers die in hun directe omgeving de koppelingen tussen cliënt en chauffeur tot stand brengen.

De vrijwilliger werkt met ANWB software op de eigen computer.
TOF vakanties is een stichting die vakanties voor mensen met een beperking organiseert in de zomervakantieweken, zij kunnen nog inzet van vrijwilligers gebruiken (meer info: www.tof.nl)
Sailwise organiseert ook vakanties voor mensen met een beperking, maar dan met name op het water. Meer info: www.sailwise.nl

De Werkplaats wil samen met de inwoners van De Waadhoeke ideeën ter verbetering van de wijk en of buurt in kaart brengen en uitzoeken hoe je dit kunt bereiken. De Werkplaats is een samenwerkingsverband tussen NHL studenten/Gebiedsteams/ medewerkers van de Skule Welzijn en andere organisaties.
Zij zijn op zoek naar nieuwe teamvrijwilligers die hierbij aan willen sluiten.
De Stichting Gezond Natuurwandelen organiseert iedere week gratis wandelingen van een uur in het groen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

Gezocht wordt naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die 1 x per week (of minder vaak) een wandelgroep begeleiden.

Meer info of aanmelden (bij voorkeur via de website) bij de Vrijwilligerscentrale van De Skule Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, info@deskule.nl (0517-397800) Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl . De Vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen in MFC Het Vierkant op ma.mi. (13.00 – 16.00 uur) en do.mo. van 9.00 -12.00 uur, via 0517-239599 of via vwcharlingen@deskule.nl. En in Berlikum op ma.mo en wo.mo van 9.00 – 12.00 uur op: 0518-462363, of via vwcwaadhoeke@deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!