Vrijwilligerscentrale De Skule Welzijn Franeker zoekt vrijwilligers

De Wereldwinkel in Franeker bied producten aan uit derde Wereldlanden voor een eerlijke prijs zodat boeren en arbeiders een faire prijs ontvangen voor hun producten en daardoor een leefbaar inkomen verkrijgen. Wereldwinkel Franeker is op zoek naar een PR-functionaris (m/v).

De pr-functionaris is betrokken bij de afstemming tussen de verkoopacties en de publicaties op website en in de krant en de inspanningen van de vrijwilligers die daarbij nodig zijn. Daarnaast is de Wereldwinkel op zoek naar een websitebeheerder. Moderne communicatie bestaat voor een belangrijk deel uit digitale boodschappen die via het internet, via een website worden aangeboden.

Woonzorgcentrum Martenahiem in Tzum zoekt vrijwilligers die bij een bewoner op de kamer een gezellig praatje maken, bloemen verzorgen/fruit klaarmaken, en daarna van 11.00-13.30 uur meehelpen op de dagbesteding.

Voor de dagbesteding op middag (van 14.15-17.00 uur) is er plaats voor vrijwilligers op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (middag in overleg).

Voor het restaurant wordt hulp gezocht bij de broodmaaltijd. (17.00-19.30 uur). Daarnaast wil Martenahiem in de wintermaanden graag een koersbalcompetitie houden op de zaterdagmiddag.

GGZ Franeker afd. De Flinter zoekt een gastvrouw/heer voor de koffiecorner.

Er is plaats op: ma.mi, ma.av., di.av., vr.av. za.mi. en zo.av.. (middag’s: van 15.00 tot 17.00 uur, avond: van 19.00 tot 20.30 uur). Werkzaamheden zijn: een praatje maken, bedienen van koffie/thee, op verzoek een spelletje doen, gewoon “er zijn” en gezelligheid bieden. Hij/zij voelt zich betrokken bij mensen met een psychische kwetsbaarheid. (dag en tijdstip zijn in overleg met vrijwilliger).

Belangstellenden kunnen zich (bij voorkeur via de website) aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker (0517-397800) Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl De Vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen in MFC Het Vierkant op maandagmorgen en donderdagmorgen van 9.00 -12.00 uur.

error: Bericht Beveiligd!