Vuurwerkgigant Franeker! laatste kans gratis vuurwerk DOE MEE

In samenwerking met de Vuurwerkgigant uit Franeker organiseert FranekerActueel.nl voor het derde jaar op rij een prijsvraag, waarbij er, dit jaar voor een record bedrag van bijna 850,- euro aan vuurwerk wordt weggeven! En iedereen kan  winnen, dit alles word aangeboden door de vuurwerkgigant uit Franeker. www.vuurwerkgigantfraneker.nl

Het Prijzenpakket bestaat uit:

3x Rocketbox 2 (t.w.v. 37,95 p.s.)
3x Starbox 3 (t.w.v. 89,50 p.s.)
3x Super 500 (t.w.v. 99.95 p.s.)

En de Hoofdprijs:

1x Centurion pakket  (t.w.v. 144,94)

Uiteraard moet je er wel wat voor doen. Om in aanmerking te komen voor één van deze prijzen moet je op de website van de Vuurwerkgigant het logo van FranekerActueel.nl zoeken. Ergens op de site is het logo verstopt. Heb je gevonden? Stuur dan een mail naar prijsvraag@franekeractueel.nl met daarin de volgende gegevens:

Volledige naam, plaatsnaam, telefoonnummer en wat is het artikel waar ons logo bijstaat en wat dat artikel kost! Meedoen kan tot en met uiterlijk donderdag 26 december 2013!

Onder de goede inzenders worden de prijzen verloot. Als je bij de prijswinnaars behoort, wordt je  door ons telefonisch benaderd om op de prijsuitreiking te komen, dit zal tijdens de officiële vuurwerk verkoopdagen zijn en gebeurt bij de vuurwerkgigant in Franeker. Om misverstanden te voorkomen, de prijzen worden niet bezorgd of nagebracht,  en ook niet aan minderjarigen meegegeven (dus meerderjarige moet mee) en alleen uitgereikt op de dag van de prijsuitreiking.

Kun je niet? Pech dan geven we het aan een ander weg!

Prijsuitreiking:  30 december 2013 18:00 uur in de vuurwerkgigant te Franeker.