Wereldrestaurant de Valk opent 8 november de deuren *foto’s*

“Het streven is dat de deuren Donderdag 8 november open gaan” aldus restaurant manager Yuan Meng Hu van wereldrestaurant de Valk in Franeker. Er word nu nog met man en macht gewerkt aan de ‘laatste’ details.

Yuan Meng Hu, die zijn ervaring heeft opgedaan in o.a. wereldrestaurant Smilde gaat het wereldrestaurant in Franeker runnen, dit doet hij samen met een dertigtal personeelsleden in verschillende diensten. Op een drukke avond zullen er ongeveer vijftien tot twintig medewerkers aan het werk zijn om alles in goede banen te leiden.

Wereldrestaurant

In het totaal verbouwde “Hotel de Valk” is een super modern restaurant gecreëerd met de meest moderne technieken en de laatste snufjes op het gebied van wokken, bakken, pizza, pasta en koude gerechten, want dat is in eerste instantie wat er word geboden in het wereldrestaurant, naast de ijs –  en de dessertbuffetten.

Zitplaatsen

Het aantal zitplaatsen bij de opening is 250, maar de keuken is al dusdanig ingericht dat een ambitieuze verbouwing naar 500 zitplaatsen in de toekomst geen probleem zal op leveren voor de keuken en de buffetten, die zijn er al klaar voor!

Nieuwe ingang

Een verandering die iedereen al heeft kunnen zien, is de nieuwe ingang aan de voorkant van het pand, een brede trap leidt u direct naar de receptie van het restaurant. Op het oog niet rolstoel vriendelijk, maar de lift in het pand blijft z’n werk doen, zodat ook mensen met een beperking of rolstoelafhankelijk zijn het restaurant goed kunnen bereiken.

All you can eat

Het restaurant in Franeker is nummer 5 in de familie! Naast Franeker zijn er restaurants in o.a. Rijperkerk en Smilde en allen werken volgens het “all you can eat” concept. Voor een vast bedrag onbeperkt eten drinken. (alcoholische dranken zijn tegen een gereduceerd prijs te bestellen)

Openingstijden

Het nieuwe restaurant zal zes dagen per week zijn geopend voor gasten, op dinsdag blijft, net als de ander restaurants de deur gesloten.

Wij mochten alvast even binnenkijken en een paar foto’s maken er moet nog veel gebeuren maar het ziet er nu al veelbelovend uit!

error: Bericht Beveiligd!