Wiis mei Griis wike in Franeker

Theater de Koornbeurs organiseert ook in 2023 weer de Wiis mei Griis wike. Een paar mooie dagen gevuld met allerlei activiteiten voor senioren. Met onder andere het gloednieuwe en gezellige Koornbeurs Koffietijd, met publiek en allerlei leuke gasten! En verder een zangworkshop, een senioren-modeshow, een koffieconcert, een film, een high tea dansant en een concert Marco Bakker. De Wiis mei Griis wike vindt plaats van donderdag 11 mei tot en mei zondag 14 mei in theater De Koornbeurs.

Theater de Koornbeurs heeft de Wiis mei Griis wike bedacht vanuit de gedachte dat ouderen tijdens de coronacrisis vaak en langdurig noodgedwongen thuis hebben moeten zitten. Ook na corona wil de Koornbeurs voor senioren een op hen afgestemd dagprogramma aanbieden. Door een zeer laagdrempelig programma aan te bieden, voor een toegankelijke prijs, worden ouderen nadrukkelijk uitgenodigd om hun horizon te verbreden en te genieten van al het leuks en moois wat aangeboden wordt. De initiatiefnemers doen dat op een positieve en feestelijke manier en geven daarmee ook uitdrukking aan ‘De Schat van het ouder worden’. “Vaak kijken we vooral naar wat niet meer kan als je ouder wordt, naar de beperkingen en naar de hulp die dan geboden moet worden. Maar tijdens de Wiis mei Griis wike kijken we vooral naar de wijsheid, de veerkracht en de moed die ouderen ook bij zich dragen.  Daarom hebben veel programma-onderdelen ook dat feestelijke in zich. Ouderen zijn wat ons betreft de schatten van de tijd. Letterlijk en figuurlijk”, aldus Titia Huisman, directeur van De Koornbeurs.

Omdat de toegangsprijzen zo toegankelijk zijn gehouden denkt De Koornbeurs een brede groep ouderen in de Waadhoeke te kunnen bereiken. Of je nu zelfstandig woont of niet, altijd welkom bij de verschillende programmaonderdelen! Meer informatie op www.theaterdekoornbeurs.nl en op de Connexa app Dag & Doen.

 

error: Bericht Beveiligd!