Wijkraad Hamburgerrak stelt zich voor.

Op zaterdag 26 september, tijdens Burendag, kunnen de inwoners van de wijk het Hamburgerrak kennis maken met de leden van de wijkraad. Vanaf 13:00 uur worden er op het veld tussen Galjoen en Klipper allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen. Dit gebeurt door de activiteiten werkgroep, maar de leden van de wijkraad zijn ook aanwezig voor een praatje, samen koffie drinken, enz.

Woensdag 16 september zijn bij de notaris de statuten gepasseerd, dus is de wijkraad nu officieel een stichting. Het is de bedoeling dat de wijkraad de bewoners van de wijk officieel vertegenwoordigt zodat inspraak over kwesties betreffende het Hamburgerrak gegarandeerd is. Tevens kunnen verschillende werkgroepen onder auspiciën van de wijkraad activiteiten of werkzaamheden verrichten.

Op Burendag, zaterdag dus, hoopt het A-team (de activiteiten-werkgroep) de kinderen uit de wijk een paar uur te amuseren en een aantal handige wijkbewoners maken voor de mensen van Froonacker een bloembak.

Over niet al te lange tijd hoopt de wijkraad een website in de lucht te hebben. Belangstellenden kunnen zich melden op hamburgerrak@hotmail.com Een eerste aanzet om het Hamburgerrak op de kaart te zetten.