foto ter illustratie

Wil jij helpen of meedoen: TimmerWille 2023 Franeker

Dit jaar vindt voor het eerst Timmerwille plaats. Een superleuk vierdaags evenement voor jongens en meiden in de leeftijd 6 t/m 12 jaar uit Franeker en omstreken. Het wordt gorganiseerd door vrijwilligers en jongerenwerkers van Connexa (voorheen de Skûle Welzijn).

Het hoofddoel van TimmerWille is het bouwen van hutten. Met hulp en onder begeleiding van vrijwilligers gaan de kinderen aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere materialen om de mooiste hutten te bouwen. Het bouwen wordt afgewisseld met allerlei workshops, activiteiten en spelletjes. Ook creatief worden de kinderen behoorlijk uitgedaagd, om hun hut en zichzelf zo mooi mogelijk aan te kleden. Aan het eind van TimmerWille zal een daverende afsluiting worden gehouden. Alle ouders van de deelnemers zijn donderdag vanaf 13:30 uur van harte welkom om het nieuwe huttendorp te komen bewonderen.

TimmerWille vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 24 tot en met donderdag 27 juli op de atletiekbaan Spartacus in Franeker. De opbouwdag is zaterdag 22 juli en de opruimdag vrijdag 28 juli. Tijdens Timmerwille zullen de kinderen tussen 9.00 en 15.00 uur op het terrein te vinden zijn.

We starten ’s ochtends om 9.00 uur en stoppen ’s middags om 15.00 uur. De kosten bedragen voor vier dagen € 25 euro (incl. eten en drinken). Als u inkomen rondom bijstandsniveau is, is het mogelijk om kosten voor deelname terug te krijgen.

Vrijwilligers nodig.

Om TimmerWille 2023 mogelijk te maken, zijn er heel veel vrijwilligers nodig. Met taken als: het begeleiden van groepen kinderen, helpen bij op- en afbouwen, in de catering, schoonmaken van toiletten, creatief bezig zijn, en allerlei andere hand- en spandiensten.

Voor nu is de organisatie vooral nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om in tweetallen een groep kinderen te begeleiden en hen te ondersteunen in het bouwen van een prachtige hut! Je hoeft zelf niet handig te zijn, de kinderen kunnen meer dan je denkt!

Kom jij ons helpen dit evenement naar een groot succes te brengen? Meld je aan via: timmerwille@connexa.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry 06-18422839.

 

error: Bericht Beveiligd!