Woonmarkt gemeentehuis Franeker zeer succesvol!

Zaterdag werd in het gemeentehuis van Franeker een zogenaamd woonmarkt gehouden. Ontstaan uit het initiatief : “woonoffensief Fryslân”. Doel was om op één plek informatie en advies te geven aan iedereen die een woning wil kopen, de eigen woning wil renoveren of meer wil weten over energiebesparende maatregelen en subsidies.
Makelaars, banken, financieel adviseurs, notarissen en woningbouwcorporaties , maar ook woninginrichters, bouwbedrijven en installateurs deden mee met het Woonoffensief en stonden open voor alle vragen en uiteraard om een ieder verder te helpen.
En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt, vele bezoekers grepen hun kans om zich te laten informeren over mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens de woonmarkt is er zelfs een woning verkocht door Makelaardij van der Wal in samenwerking met Huis en Hypotheek adviseur Marcel van der Haring. Kortom een geslaagde markt die zeker een vervolg verdient.
Ook gedeputeerde van de provincie Fryslân Hans Konst met in zijn portefeuille o.a. Ruimtelijke ordening, wonen, duurzame energie en kwaliteit woonomgeving kwam naar Franeker en nam alle tijd om te praten met de aanwezigen.