Woonzorgcentrum Saxenoord zoekt duofietsvrijwilligers en coördinator

duofietsFraneker – Saxenoord Franeker is op zoek naar vrijwilligers die met bewoners een ritje wil maken op de duofiets. Dit is een fiets waarbij twee personen naast elkaar, elektrisch ondersteund,  samen de trappers doen rondgaan. Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij enkele uren per week beschikbaar is om één of meer korte ritjes te gaan maken met bewoners die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.

Dit kan ‘s ochtends van 10.00 uur tot 11.30 uur of ’s middags van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor een korte opleiding wordt gezorgd.

Daarnaast zoekt Saxenoord een vrijwilliger, die een coördinerende taak heeft bij het gebruik van de “duofiets”. Deze coördinator heeft tot taak om:

overleggen met en inplannen van de bewoners die willen fietsen; een vrijwilligerspoule opzetten, die enkele uren per week met bewoners willen fietsen; de vrijwilligers indelen en koppelen aan de bewoners. Tijdens de werkzaamheden als vrijwilliger bent u WA verzekerd. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800. Mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

 

error: Bericht Beveiligd!