wordfeud scrabble winnen

Wordfeudcompetitie Editie 4 Seizoen 2023

De zomer komt eraan en er komen weer een aantal nieuwe edities van de Wordfeudcompetitie aan. Normaal nodigen we iedereen steeds per editie uit, maar we doen het deze keer even wat uitgebreider. Dit heeft te maken met de naderende zomer. Mocht je weer mee willen doen:

  1. de eerstvolgende editie start 4 juni, opgave voor 28 mei;
  2. in de zomerperiode gaan we misschien door, zij het wellicht in aangepaste vorm; geef nu al even aan of je zou willen meedoen;
  3. start na de zomer hangt mee af van het wel of niet draaien en de eventuele vorm van het alternatief.

Met het oog op alle gespreide vakantiemomenten van iedereen is nu gekozen voor deze bundeling. We horen graag van je of en wanneer je in zou willen stromen. Word jij onze nieuwe Bote, die als nieuwe speler na 2 edities al in Divisie 1 speelt? Of ga jij de strijd om de onderste positie van Divisie 3 aan met Snoetie en Fennekevlinder? Of blijf jij gewoon meer anonieme middenmoot? Het maakt allemaal niet uit. Voor iedereen is ruimte!

In reacties op het spelen en ook bij de ontmoetingsmomenten die we hebben met de spelers, spreekt vooral gezelligheid en ruimte er te mogen zijn. Daar draait het uiteindelijk vooral om bij onze competitie! Dus wees welkom om weer mee te doen!”