Workshops Muziek en Dans voor kinderen

Franeker – Showband Sternse Slotlanders gaat werken met een nieuwe opzet van Muziek en Dans… De Sternse Slotlanders hebben veel ervaring met muziek. We spelen graag herkenbare muziek en dit slaat aan bij het publiek. Met Dans slaan we een nieuwe weg in. We willen moderne hedendaagse dansvormen toepassen in de shows. Hierdoor blijven de Sternse Slotlanders jong en aantrekkelijk!!

Om kennis te maken met de nieuwe opzet van Muziek en Dans bieden de Sternse Slotlanders gratis workshops aan voor kinderen in Franeker. De afgelopen weken zijn er workshops gehouden op enkele basisscholen in Franeker en de komende 2 weken worden er nog 2 workshops in het verenigingsgebouw van de Sternse Slotlanders gehouden. Tijdens de workshops worden kinderen op een enthousiaste manier de basisbeginselen voor Muziek en Dans aangeleerd. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle enthousiaste deelnemers aan de workshops deel gaan nemen aan een onderdeel in het programma van de Taptoe op 21 september 2013 (tijdens de Agrarische Dagen).

Workshop “Let’s Dance” (leeftijd 6 t/m 10 jaar – groep 3 t/m 7)
Tegenwoordig worden verschillende moderne dansvormen aangeboden. Streetdance, Zumba, Samba, noem ze maar op. Tijdens de workshops wordt een combinatie van deze moderne dansvormen aangeboden. De Sternse Slotlanders combineren dit met gebruik van attributen, zoals vlaggen. Kortom: Let’s Dance!!

Workshop “Let’s Play Music” (leeftijd 6 t/m 8 jaar – groep 3 t/m 5)
De Sternse Slotlanders maken gebruik van verschillende slagwerkinstrumenten. Je kunt ze allemaal proberen. De workshop muziek zal gericht zijn op wereldmuziek. Dit wil zeggen dat verschillende slagwerk muziekinstrumenten uit de hele wereld gebruikt gaan worden. Kortom: Let’s Play Music!!

De Workshops worden gehouden op:
woensdag 11 september 2013 – 14:00 tot 16:00 uur
woensdag 18 september 2013 – 14:00 tot 16:00 uur
verenigingsgebouw Kleyenburg – Noorderbolwerk 4 Franeker

Voor meer informatie over de workshops kunt u mailen naar: workshop@sternseslotlanders.com

sternse workshop

error: Bericht Beveiligd!