Zaalvoetbaldames weer los!

Met enkele nieuwe sponsoren naast de bestaande hoofdsponsoren gaan de dames met nieuwe tenues de competitie in.

ZVF VR1 heeft als hoofdsponsor de Jong administratie uit Franeker en medesponsor is Riedex uit Ried.

ZVF VR2 heeft als hoofdsponsor Ythúske de Bikker uit Franeker en medesponsor webwinkel MaxTotaal uit Dronryp

ZVF damesteams zoekende naar vorm.

Het ZVF/de Jong Administratie VR1 kreeg in een duel tegen de dames uit Sneek vorige week in de allerlaatste seconden de nekslag door de 2-1 die door Sneek werd gescoord. Deze week kwamen de studenten uit Groningen van Dr. Vijfje op visite in Franeker. Ditmaal werd er wel duidelijk afstand genomen van de tegenstander en werd de zevenklapper voltooid, uitslag 7-2

Het ZVF/ythuske de Bikker VR2 zit dit jaar in de competitie met de wat meer eerste teams van de ploegen waar men tegen moet spelen. Vorige week werd 0-3 verloren van GAVC VR1, afgelopen woensdag mocht het team het opnemen tegen de VR2 van Blauw wit. het werd duidelijk dat de strategie nog niet is wat het moet wezen, onze dames konden qua spel wel meekomen, gingen ook in de aanval, maar bij balverlies was dit dan juist net even de verkeerde keuze en wist Blauw wit vaak heel snel over te nemen.

Momenteel mist er nog een killer voor het doel bij ZVF/ythuske de Bikker VR2, wat bij de tegenstandster niet het geval was. De dames gingen dan ook ten onder met 1-8.

beide teams hebben nu even een weekje rust om daarna de draad weer op te pakken.

Voor het tweede team zijn we nog op zoek naar een tweetal dames die ons zouden willen versterken.

voor info : demeet12@yahoo.com

 

de meet

error: Bericht Beveiligd!