Zaterdag 11 maart opent van den Akker mode tweede winkel op de Voorstraat

Het is tijd voor uitbreiding voor ‘Van den Akker mode’. Zaterdag 11 maart opent ‘Suske fan Van den Akker mode’ haar deuren met een feestelijke opening.

Van den Akker mode is inmiddels al bijna 11 jaar in de Dijkstraat te vinden. Wat begon als Jeans Fashion & Outlet heet sinds een aantal jaar Van den Akker mode. Een winkel met leuke, modieuze en betaalbare damesmode. Hier vind je merken als Only, Only Carmakoma, ES&SY, IvyBeau en nog veel meer. Naast het ruime assortiment aan kleding, kun je hier ook terecht voor de leukste mode en woonaccessoires van ‘Created by Petra’.

Iedere betalende klant mag tijdens de feestelijke opening aan het rad draaien en maakt daarmee kans op leuke prijzen. Daarnaast loopt er nog een openingsactie via de Facebookpagina van Van den Akker mode:

Laat voor vrijdag 23:00 uur via een privébericht aan Van den Akker mode weten dat je aankomende zaterdag langskomt en dan krijg je een leuke kortingsvoucher in je inbox. Deze voucher is alleen op 11 maart in beide winkels geldig.