Zaterdag 28 maart: Opening Schoonheidssalon Jacquelien

Op zaterdag 28 maart zal Schoonheidssalon Jacquelien haar deuren officieel openen! Van 11.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de prachtige salon aan de Marten van der Hemlaan 12 te Franeker. Er staat koffie of een heerlijk bakje biologische Cenzaa thee met wat lekkers voor u klaar.

Bij schoonheidssalon Jacquelien kunt u terecht voor professionele gezichtsbehandelingen, maar ook voor een heerlijke ontspannen massage. Verder is het mogelijk om wenkbrauwen te epileren (nieuw model of bijwerken), wimpers en/of wenkbrauwen verven en gezicht en lichaam harsen.

Met heel veel zorg is er gekozen voor het Nederlandse salonmerk Cenzaa, waarmee de behandelingen gegeven worden. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van minerale oliën en parabenen, niet op dieren getest en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de producten huidverbeterend en heeft alles een heerlijke geur waardoor de behandeling niet alleen effectief is maar ook heerlijk ontspannen.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.schoonheidssalonjacquelien.nl

Jacquelien