Zaterdag 6 aug. de 17e ‘Ald-Meiers Partij’ in Hitzum

Op zaterdag 6 augustus a.s. organiseert de Commissie Ald-Meiers Partij van K.v. ‘De Eendracht’ i.s.m. Pieter Winsemius, alweer de 17e ‘Ald-Meiers Partij’ in Hitzum. De Ald-Meiers Partij heeft zijn plaats inmiddels duidelijk veroverd tussen de grote wedstrijden op de KNKB-agenda. Samen met de Jong Famme Partij in Mantgum, het NK Dames van de KNKB en de Frouljus PC in Weidum behoort het tot de 4 wedstrijden die mee tellen voor de ‘De 4 Wimpels’.

Fenna Zeinstra, Sjoukje Visser en Aukje van Kuiken hebben deze onderscheiding inmiddels mogen ontvangen voor hun kaatsprestaties.

Voor de 1e prijs-winnaars zijn er gouden horloges en de andere prijswinnaars keren eveneens met luxe horloges huiswaarts. Voor de afdeling van het winnende partuur is er de fraaie wisselprijs:
‘De Sulveren Pong’.

De aankleding van het veld en de sfeer rondom de wedstrijd dragen bij tot een onvergetelijke kaatsdag. De echtgenote van de CdK Fryslân, Mevr. Jorritsma gaat de prijzen uitreiken.
Daarbij zal ze wederom worden geassisteerd door een bekende Friese ‘Mistery Guest’.

De winnaars maken daarna per Friese aanspanning een rondrit door het dorp. Het partuur van KV Makkum (Boukje-Ellen Bosma, Lobke Vlasbloem en Kim Dijkstra) was winnaar in 2015.

aldmeiers2016

error: Bericht Beveiligd!