Zaterdag clubkampioenschappen AV Spartacus

Franeker – Aanstaande zaterdag organiseert AV Spartacus op het eigen terrein zijn jaarlijkse clubkampioenschappen. Het belooft weer een leuke en spannende wedstrijd te worden waar ongeveer 50 atleten in actie zullen komen. Senioren, junioren en pupillen zullen meedoen aan een driekamp. De junioren en senioren komen bovendien in actie op een lange loopafstand. Zeker bij de junioren en de pupillen zullen de atleten proberen om hun prestaties nog verder aan te scherpen.

Deze prestaties zijn dit baanseizoen al heel goed. Zo werd Mara Leistra op het NNK, dat op 2 juli in Leeuwarden werd georganiseerd solide derde! Op haar favoriete onderdeel hoogspringen. En bij de pupillen zijn de resultaten op de medaillewedstrijden en in de Friese Competitie ook erg goed, met zelfs een nieuw clubrecord voor Elyne Kingma bij het kogelstoten. Ook bij de senioren zullen er vele een poging wagen om hun persoonlijke en clubprestaties te verbeteren.

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe zo’n wedstrijd verloopt of wilt u onze atleten eens in actie zien? U bent van harte welkom op zaterdag 9 juli vanaf 12.00 uur op deze gezellige wedstrijd. De locatie is Bloemketerp.

error: Bericht Beveiligd!